Granule pro papoušky a ptáky Manitoba My Parrots Sensible 2kg

Kód: 26053/2
Neohodnoceno
460 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Kompletní granulované krmivo s 15% sušeného ovoce a nízkým obsahem tuků pro papgáje jako amazoňan a kakadu. Balení: 2kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Granule pro papoušky Manitoba MY PARROTS SENSIBLE v 2kg balení.

Toto krmivo je navíc obohaceno o 15% sušeného ovoce.

Toto krmivo je zvlášť vhodné pro všechny druhy papoušků, které jsou náchylné k hromadění tuku v játrech (steatóza), jako jsou Amazoňany a Kakadu.

Věděli jste? Pokud krmíte granulemi, váš papoušek dostává v tomto způsobu krmení všechny potřebné živiny. V Holansku, Belgii a USA přední chovatelé krmí své opeřené přátele pouze granulemi a ti jsou v ideální kondici během celého roku (mají dobrý trus, krásné lesklé peří a výbornou kondici). Granule obsahují ovoce, zrniny a vitamíny v přesném množství jako papoušci potřebují.

Co dělat, když můj papoušek nepřijímá granule? Pokud Váš papoušek preferuje zrninovou směs nebo čerstvé ovoce, začněte přidávat několik granulí do každé krmné dávky a toto množství postupně zvyšujte. Docílíte toho, že Váš papoušek začne poznávat vůni, tvar a barvu a granule a postupem času je ochutná.

Skladování: Po otevření balení, doporučujeme přesypání zbytku granulí do uzavíratelné nádoby (nejlépe skleněné) a skladovat na suchém a chladném místě, tím zajistíte čestost.

Složení: Obilniny, zeleninové proteinové extrakty, zeleninové vedlejší produkty, vejce a vaječné produkty, minerální látky, rybí tuk a slunečnicový olej, cukr, kvasnice.

Krmní návod: Podávejte denně v dostatečném množství. Vždy poskytněte čerstvou vodu.

Analytické složky: hrubý protein 19,0%, hrubý tuk 8,5%, hrubá vláknina 5,4%, hrubý popel 7,2%, vápník 1,9% fosfor 0,8%.

Balení: 2kg

Výrobce: Manitoba (Itálie)

Doplňkové parametry

Kategorie: Granule pro malé, střední a velké papoušky
Hmotnost: 2.14 kg
Hmotnost balení: 2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: